SOA & BPM en Cloud oplossingen

Service Oriented Architecture is een architectuurstijl waarbij (business)functionaliteit van verschillende applicaties, zoals bijvoorbeeld CRM applicaties, worden ontsloten middels (web)services. Door deze aanpak wordt de flexibiliteit voor de business vergroot. SOA wordt veelal in combinatie met een business process management (BPM) oplossing toegepast.

Business Process Management draait om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het is een veelomvattende benadering, die streeft naar effectiviteit en efficiency binnen de organisatie. ViCi Consulting is specialist op het gebied van BPM en SOA. Wij helpen u met het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen en bijbehorende services.

De Integratie specialisten van ViCi hebben een gedegen kennis van Enterprise Applicatie Integratie, waardoor uw bestaande applicaties naadloos kunnen worden ontsloten. Middels deze ontsluiting kunnen de applicaties vervolgens worden hergebruikt in de bedrijfsprocessen.

Cloud oplossingen voor integratie en business process management zijn volop in ontwikkeling. ViCi helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf samen met één van onze partners.