Werken bij ViCi

ViCi is een betrouwbare, betrokken, flexibele en pragmatische partner voor haar klanten. Samen met de klant bereiken onze goed opgeleide, getrainde en gecertificeerde consultants optimale resultaten.

Onze professionals hebben één uitgangspunt: het optimaal inzetten van hun kennis en ervaring. Dat leidt tot oplossingen die toegespitst zijn op uw specifieke bedrijfsprocessen. De deskundigheid wordt permanent uitgebreid door training en het uitwisselen van kennis en ervaring binnen de ViCi organisatie. De opgebouwde kennis en ervaring zetten onze consultants elke dag met plezier in.
ViCi laat hierover graag ook haar werknemers aan het woord.

Groei
Sinds de oprichting in 1998 kent de onderneming een gecontroleerde groei. ViCi is met circa 40 medewerkers actief in de markt.
Doel is om een op de markt en ontwikkelingen afgestemde gecontroleerde groei te realiseren, dit in de gebieden waarin ViCi zich heeft geprofileerd.

Internationaal
ViCi is niet alleen in Nederland actief. Er is ook een vestiging in Cambridge nabij Boston (VS). Hierdoor zijn professionals uit verschillende landen voor ViCi actief. Het komt voor dat je samen met internationale collega’s werkt aan projecten voor grote klanten. Een vervolg van je loopbaan in de VS behoort tot de mogelijkheden, evenals voor langere tijd (6 – 12 maanden) actief te zijn in een projectomgeving in de VS.

Solliciteren
Het is mogelijk om op verschillende manieren te solliciteren op de functie. Je kunt een mail met bijgevoegd CV sturen naar jos.schuerman@vici-nl.com.

Per post mag ook. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar onderstaand adres:

ViCi B.V.
T.a.v. J. Schuerman
Boschdijk 157-159
5612 HB Eindhoven

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.