ViCi collega’s aan het woord

De professionals van ViCi hebben één uitgangspunt: het optimaal inzetten van hun kennis en ervaring. Dat leidt tot oplossingen die toegespitst zijn op uw specifieke bedrijfsprocessen. De deskundigheid wordt permanent uitgebreid door training en het uitwisselen van kennis en ervaring binnen de ViCi organisatie. De kennis en ervaring zetten ze elke dag met plezier in, ViCi laat hierover graag haar werknemers aan het woord.

Peter, Integration Solutions Consultant: “Sinds ik in 2011 bij ViCi ben begonnen, heb ik de kans gekregen om mezelf als Integratie Specialist te ontwikkelen. Mijn tijd bij ViCi heeft bovendien bevestigd dat het werken voor een kleinere organisatie veel beter aansluit bij mijn persoonlijke ambities. De persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat bij ViCi namelijk hoog in het vaandel, cursus en opleiding worden (uiteraard in goed overleg) afgestemd op de behoefte van de medewerker! De uitdagende projecten, de informele en ongedwongen sfeer en de betrokkenheid van de collega’s zorgen ervoor dat ik helemaal op mijn plek ben.”

Joost, Integration Solutions Consultant:  “ViCi is mijn derde consultancy bedrijf. Ik werk er sinds 1 mei 2006. Nu weet ik wat informeel echt is. Elk bedrijf zegt het te zijn, maar ViCi is het. Er hangt een gezellige, ongedwongen werksfeer. Dat maakt het werk erg plezierig. Iedereen is ook bereid om hard te werken, als het nodig is. Wat betreft opleidingen, ben ik ook helemaal met mijn neus in de boter gevallen. ViCi maakt tijd (en geld) voor je vrij om cursussen te volgen. Ik heb in een half jaar ongeveer 25 dagen cursus gehad, in binnen- en buitenland. Houd je van een echte informele sfeer, waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen, dan is ViCi iets voor jou!”

Rene, Integration Solutions Consultant: “Architect van mijn eigen toekomst. Deze slogan benadrukt de mogelijkheden die ViCi me heeft gegeven om mijn carrière te vormen en de uitdagingen aan te gaan die mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Natuurlijk met de nodige sturing en advies waar dit nodig is. In de inmiddels 12 jaar die ik werkzaam ben bij ViCi heb ik het bedrijf zien groeien tot een van de sterkste spelers op het gebied van SOA en Integratie. Veel collega’s met brede ambities en een hoge gedrevenheid. De sfeer binnen het bedrijf draagt ook zeker bij aan de commitment van de medewerkers. Ik hoop daarom ook nog lange tijd voor ViCi van betekenis te kunnen zijn om bij te kunnen dragen aan al het goede wat we op IT gebied realiseren.”