Case: ProRail - Continue beschikbaar

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen de 1,1 miljoen forensen die dagelijks gebruik maken van het spoor te voorzien van de juiste informatie. Over datzelfde spoor gaat ook nog 35,6 miljoen tonkilometer goederenvervoer per dag. Dat vraagt om een systeem dat 7x24 uur beschikbaar moet zijn, met een 7x24 uur service. Maar het gaat verder dan dat!

Continue innovatie van het spoor vereist ook continue innovatie en automatisering van de service bus, die het uitwisselen van die informatie mogelijk maakt. Het gaat hierbij om maar liefst 138 miljoen berichten per dag en een groei van 60% berichtenverkeer over de afgelopen jaren.

ViCi heeft zich voor langere tijd gecommitteerd aan deze opdracht. Onze experts zorgen voor de innovatie, beschikbaarheid, monitoring van systemen en ondersteuning van projecten. Met een enthousiast en gemotiveerd team dragen wij met trots deze verantwoordelijkheid.

Wil je meer weten over de Enterprise Service Bus (ESB), bestaande uit TIBCO BusinessWorks 5 (BW5) en TIBCO Enterprise Message Service (EMS)? Wij helpen je graag!

 

 

 

Nice and good to know

Case: Data Connectivity

Ervoor zorgen dat elektra en gas geleverd worden volgens de laatste wet- en regelgeving zowel bij je thuis als op het werk, vereist veel…

Lees verder

Case: Wanneer is het af

Wie kent het niet, een veel voorkomende zinsnede, gevolgd door een stilte…. Reden te meer om de focus, die broodnodig nodig was op je…

Lees verder
Bekijk meer artikelen in onze kennisbank