Wij zijn op zoek naar jou als specialist

Werken bij ViCi

Bij ViCi ben je op de juiste plek. Als team sta je er nooit alleen voor en is er regelmatig kennisoverleg. ViCi is flexibel, vakkundig en wij zien iedereen als een uniek persoon waar we trots op zijn en die we altijd van harte verwelkomen binnen onze ViCi familie.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

The road of improvement is always under construction

ViCi is altijd op zoek naar nieuw talent. Young professional of ervaren senior. Met passie voor integratieoplossingen. De razendsnel veranderende IT wereld biedt interessante uitdagingen.

Al bijna 25 jaar zijn wij een trouwe kennispartner op het gebied van systeemintegratie voor onze klanten. Wij zorgen goed voor onze medewerkers, zodat zij op hun beurt betrouwbare expertisepartners zijn voor onze opdrachtgevers. En dat werkt! Bijna de helft van onze mensen werkt al meer dan 10 jaar naar tevredenheid bij ons. Dat maakt het een hechte club collega’s, vol expertise, die dagelijks werkt aan uitdagende systeemveranderingen bij grote toonaangevende organisaties. Er heerst een prettige werksfeer, waar ruimte is voor innovatie. Samen streven we naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten!

Vacatures

Ken je het unieke ViCi pakket?

 • Zeer informele bedrijfscultuur; we zijn een organisatie die er voor jou is, en waar we elkaar kennen
 • Flexibel: korte lijnen, platte structuur
 • Betrokken bij persoonlijke ontwikkeling
 • Uitdagende projecten bij diverse grote opdrachtgevers als ProRail, Essent, Enexis en Rijkswaterstaat
 • Goede reputatie; onze collega's worden zeer gewaardeerd bij onze klanten
 • Gezonde gedrevenheid
 • Intensieve kennisuitwisseling tussen collega’s
 • Niche partner
 • Laag verloop 
 • Ruimte om nieuwe ideeën uit te werken
 • Uitstekende leeromgeving en uitgebreide trainingsmogelijkheden, ook in het buitenland
 • Prima salaris en mooie bonus
 • Leaseauto, telefoon en laptop naar keuze
 • Hybride werken


Heb je interesse in een verkennend gesprek met een van onze collega's? Laat het ons weten. We maken graag kennis! 

Peggy van Soest
HR Manager
werkenbijvici@vici-nl.com 
06 30 89 76 73

jeroen

Bij ViCi krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Waarom ik juist voor ViCi heb gekozen? Omdat deze organisatie te kenmerken is als open, warm en informeel. Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Omdat je veel samenwerkt, groeit je kennis in no-time.

Jeroen, Integration Solutions Consultant

Meer verhalen
Joost vici

ViCi is ook een bedrijf dat goed is voor haar mensen

Na ruim 12,5 jaar dienstverband kan ik nog altijd zeggen dat het werk blijft boeien en veranderen. We helpen klanten met ESB oplossingen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Denk aan open source monitoring (ELK [Elastic - Logstash - Kibana] stack), graph databases voor het geautomatiseerd tonen van relaties tussen componenten.

Joost, Integration Solutions Consultant

Meer over ViCi

Wat mag je verwachten

Persoonlijke aanpak

Stel je eigen doelen. Wij helpen je deze te behalen. We dagen je uit jezelf te blijven ontwikkelen. Je kennis en vaardigheden te blijven verbreden en verdiepen. Bij ViCi krijg je hiervoor alle kansen. Ons commitment heb je. We blijven betrokken, en zijn zuinig op onze mensen.

Mooie klanten, gave projecten

Bij aansprekende klanten werken we met de nieuwste technieken aan continue innovatie. Samen met je team krijg je hierin veel vrijheid. Initiatief wordt altijd gewaardeerd. We werken nauw samen met onze klanten en organiseren regelmatig kennissessies en projectevaluaties. 

Events

Naast onze gezonde gedrevenheid om voor onze klanten de beste resultaten te behalen, vinden we plezier en ontspanning net zo belangrijk. Regelmatig organiseren we daarom een ViCi event. Een rondje karten, een borrel of een dagje uit met partners. In 2019 bestond ViCi 20 jaar en maakten we een toffe stedentrip naar Valencia!

Arbeidsvoorwaarden op maat

Binnen ViCi is iedereen uniek. Daarom bepalen we samen jouw arbeidsvoorwaarden. Helder en eerlijk. Naast een vast basissalaris bieden we een aantrekkelijke bonusregeling, je kiest je eigen leaseauto en telefoon en bepaalt zelf welke trainingen en certificeringen je wilt behalen.

Ik stuur.
Ik zie.
Ik overwin.

Stuur ons jouw cv en be awesome.

You'll be in very good company