Werken bij ViCi - Jos aan het woord

Als ik terugkijk op de eerste maanden bij ViCi, dan zitten deze vol mooie en nieuwe ervaringen. Ik ben bij nul begonnen, omdat ik eerst in een andere sector werkzaam ben geweest, maar ik heb dat geen moment als probleem ervaren.

De behulpzaamheid van collega’s, die meedenken en altijd openstaan voor vragen, maakt dat ik me volledig op het leerproces kan storten en mezelf gericht kan inlezen. Daarnaast denkt ViCi als werkgever actief mee, door te kijken naar geschikte trainingen en te zoeken naar opdrachten die passen bij mijn profiel.

Zo zit ik nu op een ontzettend leuke opdracht, waar zowel mijn huidige kennis als achtergrond goed van pas komen en waar ik heel veel kan leren. Ik ben er direct van waarde en zie tegelijkertijd alle kanten van het vak.

In mijn eerste 4 maanden heb ik diverse trainingen mogen volgen en ben ik op zakentrip geweest. Daarnaast ben ik met mijn neus in de boter gevallen met een weekend Valencia, ter ere van het 20-jarig bestaan van dit geweldige bedrijf. Een ontzettend leuke manier om mijn nieuwe collega’s beter te leren kennen, onder het genot van een hapje en een drankje in een prachtige stad.

Kortom, ik leer hartstikke veel en geniet ik ontzettend van mijn nieuwe werkomgeving. De gemoedelijke sfeer tijdens kennissessies, de behulpzaamheid, de stimulans om te blijven ontwikkelen, samen voor kwaliteit te willen zorgen en bovenal het vertrouwen dat ik krijg. Dat alles maakt dat ik me hier al helemaal thuis voel!

 

Jos
Jos Prins Integration Solutions Consultant

Nice and good to know

Werken bij ViCi - Wikash aan het woord

ViCi ondersteunt professionals om op innovatieve manieren complexe integratievraagstukken van de toekomstige wereld te vertalen voor…

Lees verder

Werken bij ViCi - Jeroen aan het woord

De behoefte aan integratie is alleen maar groter geworden met de opkomst van bijvoorbeeld cloud, Internet of Things, de verschuiving…

Lees verder

Werken bij ViCi - Robin aan het woord

In 2011 heb ik bij ViCi mijn eerste stappen gezet in de wereld van integratie en ik heb mij hier vlot kunnen ontwikkelen tot senior. Eén…

Lees verder
Bekijk meer artikelen in onze kennisbank